Kopsavilkums: Kāpēc atkal vizuālie materiāli?

Telemarketing List ensures businesses have access to real contacts for more productive telemarketing campaigns.
Post Reply
Bappy10

Kopsavilkums: Kāpēc atkal vizuālie materiāli?

Post by Bappy10 »

Viņi sniegs jums pasaules līmeņa padomus, kā ievērojami uzlabot jūsu sociālo mediju aktivitātes, lai gan lielākā daļa no tiem šķitīs pazīstami (“eksperimentēšana ir mācīšanās”, “atrodiet savu nišu”, “publicējiet plaši un neatlaidīgi”, “tas prasa vairāk laika, nekā jūs domājat”, “sāciet, pirms esat gatavs”, “tam, ko jūs kopīgojat, nav jābūt perfektam” un “esiet asprātīgs un izcelieties no pūļa”). Tomēr viņu personīgie stāsti ir neticami iedvesmojoši.

Bet mani vairāk interesē lietotnes. Jo tur ir dažas patiešām lieliskas! Es padalīšos ar jums dažās, kuras šovasar varat lejupielādēt savā viedtālrunī, lai patiešām izceltos.

Mēs jau sen zinām, ka saturs ar atbilstošiem vizuāliem elementiem piesaista daudz vairāk skatījumu nekā vienkāršs teksts. Pētījumi to ir apstiprinājuši atkal un atkal.

Tu piesaisti par 94% vairāk skatījumu, jo tavas smadzenes strādā vizuāli. Tāpēc infografikas, video vai mēmi: uz priekšu! Tas nodrošinās lielāku sasniedzamību un konversijas.
Sociālajos tīklos vizuālie materiāli tiek kopīgoti līdz pat 40 reizēm biežāk .
Tvīti ar iegultiem attēliem saņem par 18 % vairāk klikšķu un veselus 150 % vairāk retvītu .
Turklāt vizuālā informācija bieži vien tiek uztverta daudz labāk.
Vizuālie elementi tiek atcerēti daudz labāk.
Vizuālie materiāli rada emocionālu saikni, un emocionālā reakcija ir daudz ietekmīgāka.
Īsāk sakot: vizuālo materiālu pievienošana padara jūsu sociālo mediju mārketingu daudz efektīvāku.
Image
Pamatnoteikumi
Pirms sākat rediģēt vizuālos materiālus, tie vispirms ir jāizveido. Ir daži pamatnoteikumi, kas jāievēro, un @zilverblauw tos publicē grāmatā "Kick-Ass Content for Social Media".

Atcerieties trešdaļu likumu . Sadaliet ekrānu trešdaļās un nenovietojiet objektu tieši fotoattēla centrā.
Noņemiet pēc iespējas vairāk , kas jums ļaus izvairīties no nepieciešamības to filtrēt ar tālāk redzamo retušēšanas lietotni. Mazāk ir vairāk.
Apsveriet līniju mijiedarbību savā fotoattēlā . Tas padara skatīšanos daudz saistošāku. Piemēram, horizontālas līnijas, novietojot horizontu kadra trešdaļā, vai pat diagonālas līnijas.

Meklējiet līdzsvaru krāsā un formā

Uzdrošinies tuvoties. Nē, vēl tuvāk !
Nav tādas lietas kā nepareiza kompozīcija : jūs izlemjat.
Un šī ir mana mīļākā: redzēt pasauli kā fotogrāfiju . Skaties uz gaismu, ēnām, skaties uz augšu vai uz leju. Pasaulē ir tik daudz vairāk ko redzēt.

Vienpadsmit lieliskas lietotnes

Džesijs piemin dažas patiešām foršas lietotnes. Esmu izcēlis dažas, ar kurām pats nebiju pazīstams vai kuras arī uzskatu par lieliskām. Lūk, sāksim :

Noņemiet objektus no fotoattēla, izmantojot retušēšanu

Ērta lietotne ir “Retouch” (Retušēšana) , kas ļauj par dažiem eiro noņemt no fotoattēla kaitinošus objektus. Tātad atbrīvojieties no pusapgrieztiem luksoforiem, ceļa zīmēm vai garāmbraucošām kaijām, kuras vienkārši nevēlējāties iemūžināt.
Post Reply